Φωτογραφία απο την προβολή με θέμα την ομοφοβία - Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013
Φωτογραφία από την προβολή του Κινηματογραφικού τμήματος Π.Ο.Φ.Π.Π. την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου μαζί με την ομάδα Blender.

Πάνω από 300 άτομα βρέθηκαν στο χώρο της προβολής για να παρακολουθήσουν μια ταινία με θέμα την ομοφοβία , και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την στήριξη που δίνουν στη προσπάθεια μας.

Σε τέτοιες εποχές και με την επίθεση που γίνεται στις ζωές όλων μας δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Πρέπει να απαντάμε και να μη μένουμε σιωπηλοί. Δεν είναι τυχαίο ότι για την αφισοκόλληση αυτής της προβολής δύο παιδιά δέχθηκαν επίθεση από φασίστες της Χρυσής Αυγής.
Είναι πάγια τακτική των "από πάνω" σε τέτοιους καιρούς κρίσης του κεφαλαιοκρατικού συστήματος να επιδιώκουν ο κόσμος να είναι διχασμένος, να στρέφεται έναντι των άλλων και να είναι ρατσιστής είτε με την έννοια δημόσιος υπάλληλος - ιδιωτικός υπάλληλος, είτε με την έννοια Έλληνας - μετανάστης, είτε με την έννοια ομοφυλόφιλος - ετεροφυλόφιλος.

Εμείς σε αυτές τις πρακτικές βρίσκουμε διέξοδο στην τέχνη και στον πολιτισμό και έτσι δίνουμε την απάντηση μας.


1 σχόλιο:

  1. Όπως βλέπουμε και είδαν όσοι ήταν παρόντες στον προβολή 40 σκαλιά ήταν γεμάτα από κόσμο σε σημείο που να μη χωράει άλλος κόσμος ούτε για να περάσει. Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο ήταν 10 σε κάθε σκαλί. Αυτό μας κάνει 400. Βάλτε και όσους ήταν από πάνω όρθιοι που δεν φαίνονται στην φωτό και όσους κάθονταν στον χώρο που είναι οι θάμνοι δίπλα στα σκαλιά. Χαλαρά 450.

    Αλλά είσαστε τόσο χαμηλών τόνων και καλά παιδιά στο κινηματογραφικό που κάνετε απλά λόγο για πάνω από 300 και αυτό σας τιμάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή